Bergenbier S.A. a fost certificata ca Angajator de Top in Romania
5 mins read

Bergenbier S.A. a fost certificata ca Angajator de Top in Romania

Producatorul de bere face parte din Topul Angajatorilor romani

Bucuresti, ianuarie 2024. Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors Beverage Company, a fost certificata Angajator de Top in Romania, in baza unei evaluari care acopera peste 20 de criterii din sfera resurselor umane. Printre acestea se numara strategia de resurse umane, mediul de lucru, atragerea de talente, educatia, diversitatea, echitatea si incluziunea.   

„Organizatia noastra este construita pe valori puternice, iar toate actiunile pe care le intreprindem au in centrul lor oamenii. Ne-am concentrat pe parcursul ultimilor ani sa dezvoltam strategii coerente de resurse umane si sa aducem programe de dezvoltare profesionala pentru colegii nostri. Ne bucuram sa vedem ca toate eforturile noastre sunt apreciate si ma bucur ca Bergenbier S.A. este o companie recunoscuta ca fiind un angajator de top in Romania”, a punctat Mihai Voicu, Director General Bergenbier S.A.

Aceasta certificare, acordata de Top Employers Institute, arata devotamentul organizatiei pentru a forma si mentine un mediu de lucru corect si a asigura conditii de lucru cat mai bune pentru angajatii sai, prin politici si strategii coerente de resurse umane. 

„De ani de zile, in Bergenbier S.A. construim echipe si moduri noi de lucru, formam si atragem specialisti si investim in strategii sustenabile pentru bunastarea oamenilor. Facem toate aceste lucruri respectand valorile bine stabilite pe care le avem si care, de fapt, ne-au adus astazi in acest punct de a fi certificati ca Angajator de Top in Romania. Printre cele mai importante valori se afla increderea reciproca, prietenia care defineste atat brand-ul nostru central, cat si politica de resurse umane dupa care ne ghidam, dar si transparenta informatiilor si diversitatea, in toate dimensiunile ei” a adaugat Ana Robinson, Director de Resurse Umane Bergenbier S.A.

Bergenbier S.A s-a alaturat celorlalte tari Molson Coors din Europa Centrala si de Est care au primit aceasta certificare, printre care Ungaria, Serbia, Bulgaria, Cehia sau Croatia. Programul Top Employer este cel care a certificat si premiat de-a lungul timpului peste 2.200 de angajatori cu performante deosebite din 122 de tari, aflate pe cinci continente. 

„Vremurile exceptionale scot la iveala tot ce este mai bun din oameni si organizatii si am constatat acest fapt atunci cand am finalizat programul nostru de certificare Top Employers din acest an. Suntem mandri sa anuntam si sa celebram grupul de angajatori orientati catre oameni, din acest an: Top Employers 2024”, a spus David Plink, CEO Top Employers Institute.

Despre Bergenbier S.A.

Parte a grupului Molson Coors Beverages Company Central & Eastern Europe, compania Bergenbier S.A. a fost fondata in 1994, iar cea mai importanta marca din portofoliul sau, Bergenbier, a fost lansata un an mai tarziu. Astazi, Bergenbier S.A. este in top trei companii producatoare de bere din Romania, avand o fabrica moderna la Ploiesti si o retea performanta de distributie nationala. Bergenbier S.A. acorda o atentie sporita impactului pe care il are in comunitate si asupra mediului. Portofoliul companiei cuprinde marci care acopera toate segmentele pietei. Pe langa berile produse la Ploiesti – Bergenbier, Fresh, Staropramen, Staropramen Unfiltered, Stella Artois, Beck’s, Noroc, Löwenbräu – compania importa si distribuie in exclusivitate specialitatea pragheza Staropramen Dark, berile de abatie belgiene Leffe si Hoegaarden, berea americana Miller Genuine Draft, cea mai iubita bere mexicana, Corona, precum si berea alba germana nefiltrata Frazinskaner. De asemenea, compania are din 2023 in portofoliu si variantele 0.0% alcool pentru Stella Artois si Staropramen.

Despre Molson Coors

De peste doua secole, Molson Coors fabrica bauturi care aduc oamenii impreuna pentru a se bucura de toate momentele vietii. De la Coors Light, Miller Lite, Molson Canadian, Carling si Staropramen la Coors Banquet, Blue Moon Belgian White, Saint Archer Gold, Leinenkugel’s Summer Shandy, Creemore Springs si multe altele, Molson Coors produce unele dintre cele mai indragite si emblematice marci de bere realizate vreodata. In timp ce istoria companiei este inradacinata in bere, Molson Coors ofera un portofoliu modern care se extinde dincolo de industria berii cu cocktail-uri carbonatate, cafea, vin, kombucha, cidru si multe altele. Molson Coors Beverage Company este o companie cotata la bursa, care opereaza prin Molson Coors America de Nord si Molson Coors Europe si este tranzactionata la New York si la bursa canadiana (TAP). Angajamentul companiei de a ridica standardele industriei si de a lasa o amprenta pozitiva asupra angajatilor, consumatorilor, comunitatilor si mediului se reflecta in Our Beer Print si in obiectivele de sustenabilitate 2025. Pentru a afla mai multe despre Molson Coors Beverage Company, vizitati molsoncoors.com sau pe Twitter @MolsonCoors.

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati [email protected] sau [email protected].