Festivalul Serbările Scrumbiei – Ediția a III-a
2 mins read

Festivalul Serbările Scrumbiei – Ediția a III-a

Bucură-te de Cultura Deltei Dunării la Festivalul Serbările Scrumbiei

Festivalul Serbările Scrumbiei se întoarce în Comuna Maliuc pentru a treia oară, transformând Delta Dunării într-un loc al unei experiențe culturale de neuitat. Ediția din 2024 va avea loc pe 18-19 mai și este susținută de FLAG Delta Dunării, reafirmându-ne angajamentul față de promovarea patrimoniului cultural local.

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de facebook a evenimentului.

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de facebook a evenimentului.

Experiența Culturală

În cadrul celei de-a treia ediții a Festivalului Serbările Scrumbiei, vei putea urmări spectacole ale unor formații deosebite din regiunea Delta Dunării.

  • Muzică și Cântece Autentice: Diana Amelian și Alexandra Listrat vor încânta publicul cu interpretări autentice.
  • Dansuri Tradiționale: Ansamblul Profesionist „Baladele Deltei” va impresiona cu reprezentații artistice de excepție.
  • Tradiții Locale: Ansamblurile „Matrioșca” din Mila 23 și „Dobrogeanca” din Sulina vor oferi o incursiune autentică în cultura Deltei Dunării.

Angajament Comunitar și Diversitate Culturală

Festivalul Serbările Scrumbiei își propune să îmbrățișeze comunitatea locală, punând în valoare tradițiile și meșteșugurile unice ale regiunii. Vei fi martor la spectacole autentice de muzică și dans tradițional, completate de delicii gastronomice locale.

Tradiții Pescărești și Ambianță Autentică

Numele „Serbările Scrumbiei” evocă direct legătura cu viața pescărească și cu peștele scrumbie. Atmosfera deschisă, sub cerul liber, va adăuga farmecul autentic al acestui eveniment.

Impact Economic și Parteneriate Locale

Colaborarea strânsă cu afacerile și organizațiile locale asigură o logistică eficientă, menținând în același timp un accent pe siguranța participanților. Apreciem sprijinul pentru promovarea turismului local și stimularea economiei locale.

Detalii Eveniment

  • Unde: Comuna Maliuc, Delta Dunării
  • Când: 18-19 mai 2024
  • Taxă de Intrare: Gratuit
  • Pot participa cu familia mea?: Da, evenimentul este potrivit pentru toate vârstele și promite o experiență memorabilă pentru întreaga familie.

Pentru o experiență deplină, recomandăm rezervarea cazării în avans, având în vedere popularitatea zonei. Asigură-te să ai la tine un aparat foto pentru a captura frumusețea naturală a Deltei Dunării. Urmează-ne pe rețelele de socializare pentru actualizări și detalii suplimentare.

Alătură-te nouă pentru a celebra tradițiile și frumusețea Deltei Dunării la Festivalul Serbările Scrumbiei!

Stiri similare: